• تاریخ انتشار : 1402/07/19 - 10:54
  • بازدید : 181
  • تعداد بازدیدکننده : 145
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نشست سلامت سالمندی؛ فرصت ها و تهدیدها 

 در پی  برگزاری سلسله گفتمان علوم بهداشتی و در سومین جلسه این گفتمان دانشکده بهداشت و ایمنی در راستای رسالت پاسخگویی اجتماعی نشست سلامت سالمندی؛ فرصت ها و تهدیدها را برگزار کرد.

در این نشست که با حضور دکتر محسن شتی رئیس اداره سالمندان وزارت بهداشت و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده بهداشت و ایمنی برگزار شد، ابتدا دکتر منوچهر کرمی معاون پژوهشی دانشکده ضمن خوشامد گویی به مهمانان و حاضرین جلسه ابراز امیدواری کرد با حمایتی که از جانب مدیران حوزه وزارت بهداشت صورت می پذیرد بتوان گزاره برگ و خلاصه سیاست مناسب و کمک کننده رشته مربوطه و نظام ارائه خدمات بهداشتی در زمینه های مختلف بهداشتی داشته باشیم.

دکتر علی رمضانخانی مدیر گروه آموزشی بهداشت و ارتقاء سلامت نیز با بیان توصیه های علمی و آموزشی به دانشجویان، ایشان را به برگزاری و شرکت در همایش های علمی و آموزشی مرتبط تاکید و توصیه نمودند.

در ادامه دکتر اکبر اسلامی رییس دانشکده ضمن خیر مقدم و تبریک هفته ملی سالمندان به اساتید و دانشجویان این حوزه، افزود مساله ای که در دنیا به آن پرداخته و هشدار داده شده است بحث افزایش جمعیت سالمندان است و اگر سالمندی سالم و پویا باشد می تواند سالهای بیشتری همچنان توانمند، با مهارت و با تجربه در خدمت جامعه باشد و در چرخه فعالیت های اجتماع شرکت کند. این سالمندان ثروت جامعه به شمار می آیند و هدف این است به صورت طولانی تر و متمادی تر از حضور، توان و تجربه ایشان استفاده کرد، در نتیجه لازم است سن بازنشستگی را از 60 سالگی به چندین سال بالاتر برد و تعریف سالمندی را تغییر داد.

دکتر معصومه صادقی پور استادیار سالمند شناسی دانشکده بهداشت و ایمنی با اشاره به اینکه سالمندی یکی از مراحل تکامل بشری است و هر انسانی باید این حق را داشته باشد که به صورت طولانی و سالم بتواند زندگی کند، به نقش محیط زندگی افراد در فراهم کردن فرصتها برای توانمندی در سالمندی پرداخت. وی در ادامه با تحلیل چگونگی شتاب گرفتن رشد جمعیت سالمندان درباره حقایق سازمان بهداشت جهانی درباره لزوم تغییرات بنیادین سالمند محور در نظام سلامت و اهداف سالمندی سالم سخن گفت.

سپس دکتر شتی رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت درباره وضعیت فعلی سالمندان کشور لزوم توجه به مساله کارکرد سالمند و نیازهای ویژه آنها صحبت کرد و تاکید کرد در صورت  فقدان برنامه و عدم آمادگی برای این تغییر جمعیتی، به جای استفاده ازفواید این جمعیت ارزشمند سالمند، گرفتار مشکلات آنها خواهیم شد. در ادامه دکتر شتی به معرفی داده های موجود در حوزه سالمندی وزارت بهداشت پرداخت و دانشجویان سلامت سالمندی را به مشارکت بیشتر و دغدغه مندی در این حوزه تشویق کرد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری و مشارکت دانشجویان و اساتید رشته سلامت سالمندی و آموزش بهداشت به ویژه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان یک دانشگاه مادر می توان به راهکارها و برنامه های با ارزشی برای آینده سالمندان کشور دست یافت. دکتر شتی همچنان تاکید کرد آمادگی برای حل مسائل سالمندی پیش رو نیازمند همکاری همه جانبه رشته های مختلف است و همه جامعه به نوعی با این پدیده درگیر خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار,رویدادها
  • گروه خبری : 132710
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست